Az e3: eTwinning együttműködések – evolúció (röviden: e3) elnevezésű projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak, folyamatos szakmai támogatás mellett. A műhelymunka eredményeként részletesen kidolgozott eTwinninges jó gyakorlatok, megvalósítható projektminták jönnek létre.

A 2016-os évben iskolánkból Zsóka néni, Vica néni, Mónika néni és Erika néni pályázott projekttervükkel. A szakmai zsűri azokat a pályamunkákat választott ki, amelyek szakmai tartalma és iskolai feltételrendszere leginkább valószínűsíti a sikeres megvalósulást.

A nyertes pályázók több hónapon keresztül dolgoztak együtt különböző szakemberekkel annak érdekében, hogy minél sikeresebben legyenek képesek kidolgozni és előkészíteni, valamint a pályázati munka alapján a későbbiekben megvalósítani egy nemzetközi testvériskolai projektet.

Az év csapatacímet az idei évben KEresS, JÁtssz, Repülj!című projektjükkel – Erdélyiné Kovács Erzsébet, Kupóné Lénárt Mónika, Sávai-Viola Erika, Zsisku Viktória nyerte.

Gratulálunk nekik!

A programról további információ:

http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/etwinning/evolucio-2016-nyertesei

 

 

 

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés