„Minden diák tud tanulni… csak nem ugyanazon a napon, vagy ugyanazon a módon.” Reményünk, hogy tanáraink hitéből szólt az idézet, amely sok másikkal együtt fogadott ma reggel bennünket.

Nem volt részünk ilyen pedagógusnapi meglepetésben – soha. Lassan letettük, kicsit megfáradt ünnepként léptünk át rajta: de ma elért a lelkünkig minden üzenet, amellyel a szülők és a diákok fogadtak. Megragadó mondatok, díszben álló lépcsők, tanári, aula, elmondhatatlanul sok sütemény, kávé a tanári szobában, kedves köszöntés, legfőképp helyettünk megtartott első órák.

Amíg mi a tanáriban dolgoztuk fel a kapottakat, beszélgethettünk, könnyet, mosolyt váltogatva, addig minden osztályunkat szülők vigyázták: volt ügyvéd édesapával végiggondolt bírósági tárgyalás, csapatépítő játékok, mentőorvos édesapa tanított stabil oldalfekvést, rádióigazgató apa beszélt a fotózásról, édesanyák vetítettek kiváló diasorokat természetről, gyerekkorukról. Nem lehet elég intenzíven és elég sokszor elmondanunk: végtelenül jól esett a köszöntés! Hálásan köszönjük a gesztust, a nagy munkát, a szép szervezést, a kivett szabadságokat, a nagy melegben sütött süteményeket, a gondosan őrzött titkot – igazi meglepetés volt!

 

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés