1.b tanító

 

Albert Katalinnak hívnak, 23 éve tanítok, itt a Kesjárban a 10. tanévemet kezdtem el az idén.

Pályafutásom alatt sok mindenbe belekóstolhattam, az utóbbi években  napközis tanítóként tevékenykedtem. Nagy hangsúlyt fektettem a helyes tanulási szokások kialakítására, sokféle szabadidős tevékenységet szerveztem délutánonként.

Vermes Éva nagytudású kolléganőmtől az évek során nagyon sokat tanulhattam és ezt a tudást szeretném kamatoztatni, mint osztályfőnök. Most szerepet cserélünk, de továbbra is segítjük egymás munkáját, ahogyan eddig is tettük.

Fontosnak tartok megtenni mindent annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen az óvoda-iskola közötti átmenet, hogy a gyerekek szívesen jöjjenek, sokat fejlődjenek, okosodjanak. Én sok-sok játékkal, mozgással, mesével, zenével, meg persze türelemmel és szeretettel azon fogok igyekezni, hogy ezt elősegítsem.

Célom egy egymást elfogadó, befogadó osztályközösség kialakítása, a 7 szokás életvezetési programunk jó zsinórmérték ebben.

Nagy izgalommal várjuk Éva nénivel a leendő elsős gyerekeket és az együttműködő szülőket, hiszen az eredményes munkához fontos : GYERMEK- SZÜLŐ –PEDAGÓGUS egyaránt!

 

Albert Katalin (Kati néni)

 

Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés