Az elmúlt héten, május 2-án délután került megrendezésre az első Környezetvédelmi Konferencia iskolánk művészeti termében.

A 7. osztályos tanulók az általuk választott témákat szépen feldolgozva, élvezetes és izgalmas előadásokat tartottak. Az iskola tanáraiból álló zsűrinek igencsak nehéz dolga volt, amikor a különböző kategóriákban kellett a díjazottakat eldönteni.

Az aktualitása miatti különdíj büszke tulajdonosai, a  passzív házak energiahatékonyságáról szóló előadással Domina Márk és Nagy Szabolcs 7. b osztályos tanulók lettek.

A másik különdíjat Lengyel Dóra és Vadas Boglárka - szintén a 7. b osztályból - szerezte meg, akik a geotermikus erőművekről készített látványos makettel érdemelték ki ezt az elismerést.

A legszínvonalasabb ppt kategóriában Berty Márton 7. a osztályos tanuló előadását emelte ki a zsűri, aki a trópusi esőerdők pusztulásáról tartott beszámolót, külön dicséretben részesült az összefüggések és a megoldási módok feltárása miatt.

A legjobb előadás díját pedig Dézsi Fábián kapta,szintén a 7.a tanulója, mert a színes képanyag mellett, amit az afrikai területek sivataggá válásáról készített, a változásokat előidéző folyamatokat pedig nagyszerűen magyarázta el a közönségnek.

Köszönjük a zsűri és az előadásokat tartó tanulóink munkáját, a közönség részvételét!

Jövőre, Veletek, Ugyanitt!

Godó László szervező

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés