Aktualitások

 

„Nem megyek el, de nem jövök vissza, Lábam tétován lép ismeretlen útra. Mindent, ami voltam, itt hagyok, S más alakban élem a holnapot.”

Fájdalommal és nem nyugvó szívvel tudatjuk azokkal, akik szerették, tisztelték, ismerték, hogy Takács Csabáné, Irénke, 2020. június 18-án elhunyt. Ravatalozása a budaörsi Ótemetőben lesz 2020. augusztus 1-jén 13.00-kor, temetése a régi Temetőben a református egyház szertartása szerint 14.00-kor. A család kérése, hogy egy szál virággal búcsúzzanak Irénkétől.

Az iskola recepcióspultja elárvult – nem pótolható a derű, a lojalitás, a finom diplomáciai érzék, amivel munkatársunk közöttünk élt évtizedek óta. Fáj.

 

 

 

Pár hete attól féltünk, ez az évvége elveszett. Nem tudunk kezet rázni a szépen teljesítővel, s tilos megveregetni a vállát a lassabban kivirágzó diáknak. Vállalva a rizikót ma mégis bizonyítványt osztottunk. Komoly elismerés jár tanárainknak a bátor, rugalmas, önmagukkal igényes munkáért, minden diákunknak, s a szülőknek az erőt feszítő kitartásért. Ez az tanév páratlan lesz mindig-tanuljunk általa erőinkről!

Kívánunk üdítő nyarat!

A közhelyes mondat most igaz: ilyen ballagás sosem volt. Pár hete még azt hittük, úgy kell elengedni felnőtté vált diákjainkat, hogy nem látjuk Őket együtt többé.

Nem így lett. Tanáraink és osztályfőnökeik, illetve szüleik áldozatokkal teli, gondos szervezése folytán ma itt ültek díszben, szép, okos szemekkel figyelve, hogyan kell 2 méter távolságból búcsúzni, elfogadni, hogy az élet elvett egy alapélményt… s remélni, érkezik majd a kárpótlás: az erős, türelmes tapasztalás – olykor nagy ára van a normális élet folytathatóságának.

Kívánjuk Nekik a legszebbeket, osztályfőnökeik, tanáraik számára hála, hogy középiskolára mindenben érett, jó embereket engedünk el!

Innen letölthetőek a ballagáson készült képek:

8a letöltés...

8b letöltés...

8c letöltés...

 

 

Józanul szemlélve így biztonságos... majd szeptemberben árad az öröm ránk, hogy van újrakezdés. Addig marad a fertőtlenített, magányos rend. Visszatérünk...

 

 

 Diák nem lehet az iskolában, az épület mégis vár: takarítóink, gondnokunk fertőtlenítenek, rendet raknak, rendet tartanak, mert az élet nem maradhat ilyen...

 

 

 

Életképeink
0014kesjar.jpg
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés