Aktualitások

Szülői VT 2020

Kedves Érdeklődők!

A Szülői VT anyagait ezentúl külön fülön nézhetik meg honlapunkon: 7 szokás/Szülői VT.

Örülünk a továbblépésnek, jószívvel osztjuk meg a helyet a kimondottan lojális, együttműködő, támogató, kritikáiban konstruktív szülői közösséggel!

Köszönjük a kooperáció minden formáját!

 

Tóth Krisztina

igazgató

Kedves Szülők!

 

A 2020. október 11-én VIII/6331/2020/KOAT iktatószámmal kelt minisztériumi javaslat alapján, illetve saját meggyőződésünk alapján az alábbiakat kérjük Önöktől:

 

 • az őszi szünetet tekintsék arra lehetőségnek, hogy felelősségük teljes tudatában a lehető legszűkebb családi körben töltik együtt idejüket
 • a tágkörű rokonlátogatások, sok kontaktussal járó temetőlátogatások helyett kérjük, járjanak el idén máshogyan – csak az elkerülhetetlen kontaktusokat vegyék fel
 • töltsenek gyerekeik a lehető legtöbb időt szabadban, pihenéssel
 • az őszi szünet után csak akkor engedjék közösségbe gyermeküket, ha nem került kontaktusba rizikót jelentő családtaggal, ismerőssel
 • továbbra is éljenek bátran a honlapról letölthető igazolással, rugalmasan kezeljük a hiányzásokat, amelyek feletti döntést az Önök tisztességére bízzuk ebben az átmeneti időszakban.

 

Meggyőződésünk, hogy fentiek következetes és szigorú képviseletével épségünk védelme mellett heteket, akár hónapokat nyerünk a személyes tanulás érdekében – Önök eddig rendkívül fegyelmezetten működtek együtt áldozatok árán is, ezt hálásan köszönjük!

 

Kérem levelünk elfogadó megértését!

 

 

Tisztelettel:

Tóth Krisztina

igazgató

2020. október 8-án második alkalommal csatlakozott az alsós napközi egy országos kezdeményezéshez, a Népi játék napjához.

A gyerekek a délutáni időben különböző játékokat játszottak a kilenc napközis kolléga állomásán.

A diákok

 • Benn a bárány, kint a farkas körjátékot;
 • Páros fogót;
 • Hármas fogót;
 • Libahívogatót;
 • Erre csörög a diót;
 • Métát;
 • Labdakapót;
 • Célba dobást;
 • Sorversenyt játszhattak az udvaron.

A gyerekeknél ebben az évben is nagy sikert aratott ez a program, és már nagyon várják a következő, ehhez hasonló délutánt.

Szőr Ildikó

                                                                                   napközis mkv.

Minden nappal nyerünk közös ügyeink számára, amit itt tölthetünk: elemi erővel tört fel szeptemberben az öröm – újra látjuk egymást. Komolyan vesszük a védekezést. Bezárkóztunk, szigorú renddel tartjuk kívül a világot, amíg lehet, ne érjen bennünket el a baj. A szülők felelős, lojális, nagyvonalú támogatása, Budaörs város kérdések nélküli segítsége, felhatalmazásaink alapján való következetességünk egyelőre védelem.

Köszönjük tanáraink és munkatársaink bátor, felelős napi küzdelmét az iskola működéséért!

 

Kedves Szülők!

Felkészülve a COVID-19 naponta változó mutatóira, iskolánk minden körülmény megfontolása után elindítja a digitális oktatásra való felkészülést.

Az egységes platform az esetleges digitális oktatásra való átállással indul, amely ezután a Microsoft Teams rendszere lesz.

Kérjük Önöket, számítsanak arra, hogy gyermekeik osztályfőnökei hamarosan küldik a belépéshez szükséges adatokat, részletekkel szolgálnak. Kérjük azt is, figyeljék majd a honlapra felkerülő információkat!

Köszönjük segítő együttműködésüket!

 

Tóth Krisztina

igazgató

Életképeink
0024kesjar.jpg
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés