Ma ismét megtapasztaltuk – ebben az iskolában naponta születnek csodák: év végi kimerülés, forráshiány nem akadály: ha „ügy” van, a kesjáros összezár. Gyönyörű, varázslatosan gazdag napunk volt: osztályaink mikrovilágok (Balaton, sarkvidék, strand, esőerdő, vitorlázás), szülői segítséggel, nagy tanári és diákmunkával berendezve, összetett, információkkal teli nyitóóra, a nyolcadikosok esőimitációjával felejthetetlenné téve… performance az udvaron – kékben hullámzó iskola... életre szóló élményünk lett.

 

Köszönetünk minden támogató szülőnek, Budaörs Város Önkormányzatának, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak, a Budaörsi Önkéntes Tűzoltóságnak és az Oktatáskutató- és Fejlesztő Intézetnek a szakmai támogatásért, jelenlétükért, elsősorban kollégáinknak, akik minden helyzetben tudnak erőt, fantáziát, lelket mozdítani, illetve volt diákjainknak, Csák Botondnak és Csomós Jánosnak a segítségért!

 

A nap szervezése, az ötletek összerendezése, kézben tartása Fejér Zsuzsanna, Sávai-Viola Erika és Vadász Klaudia tanárnő munkája – külön köszönetünk érte!

 

                                                                                              Tóth Krisztina

                                                                                              igazgató

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés