Komplex Természettudományos verseny zajlott a Kesjárban idén áprilisban, egy keddi délutáton két szaktanteremben, nyolc állomáson.

 

A versenyt idén immár második alkalommal szerveztük a 8. osztályosoknak azzal a szándékkal, hogy nemcsak tanórai keretek között is számot adhassanak négy, a természetet "vizsgáló" tantárgyban megszerzett tudásukról.

Az elmúlt két év alatt a biológia, földrajz, fizika és kémia tantárgyak óráin megtanult szerteágazó ismereteket most bizony mozgósítani kellett!

Főként gyakorlati,"kísérletezős" :-) feladatokat kaptak a versenyzők, akik 3 fős csapatokban járták végig az állomásokat.

Mária néni, Panni néni, és Orsi néni kiváncsian és büszkén nézte a versenyzőket, hogyan birkóznak meg a szórakoztató, de gondolkodtató feladatokkal.

A verseny eredményének kihirdetése és értékelése a következő iskolagyűlésen lesz.

 

A 8.a osztályból Blága Dana, Hutira Fanni, Süvegh Ádám csapata, illetve Bacsa Domán, Halassy Hunor, Hangyál Ádám (kis időre kiegészülve Lévay Boldizsárral) csapata, a 8.t osztályból Hajnal László, Jónás Rebeka, Kótány Katica csapata, illetve Farkas Noémi, Ratkovics Gergő, Sípos Anna csapata indult a versenyen.

 

Bízunk benne, hogy jövőre is minél több 8. osztályos Kesjáros fogja úgy gondolni, hogy kipróbálja magát, és az együtt versenyzés élményét a Komplex Természettudományi Versenyünkön!

 

Marika néni, Panni néni, Orsi néni

A nem könnyű, de szerethető "reál tárgyak" Kesjáros "professzorai"

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés