2013 6.t osztály ősz

 

   

A Közlekedési Múzeumban minden korosztály talál magának érdekességeket. Kutatólappal a kezükben önállóan kereshették meg a diákok a kiállított tárgyakat, kipróbálhatták a különböző eszközöket. A legeredményesebben dolgozó párok osztályfőnöki órán jutalomban részesülnek.

 

Osztályunk őszi programjai között érdekes helyszínek és programok kaptak helyet. Megtisztelő meghívást követően részesei lehettek a Babilon Center űrkutatással kapcsolatos kiállítás megnyitójának, melyen Farkas Bertalan élménybeszámolóját követően maguk is kipróbálhatták az érdekes fizikai kísérleteket.

 

Martonvásárban, a Beethoven Múzeum gyűjteménye és ének tanáruk által összeállított feladatok segítették a diákok felkészülését egy művészeti projekt elkészítésében.

Mindig népszerű program az egészséges ételek kóstolása, melyre az idén is számos különlegesség érkezett. A gyerekek örömmel ajánlották társaiknak a hozott finomságokat és próbálták a különleges ízeket.

Az ősz legnépszerűbb rendezvénye a Halloween party, melyre az idén is zsúfolásig megtelt az aula. A ronda, de finom ételek versenye és az ételek elfogyasztása mellett, számos játék, táncverseny is helyet kapott. Fontos volt, a partyhoz illő öltözet és a jó hangulat, amiben nem volt hiány.

 

Igazi különlegesség volt a REptérlátogatás melynek kereteiben minden olyan helyszínre betekinthettek a dikákok, ahová utasként nem lenne lehetőség. Szerencsére éppen ekkor szállt le Ferihegyen a világ legnagyobb teherszállító repülőgépe.

Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés