Az e3: eTwinning együttműködések – evolúció (röviden: e3) elnevezésű projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak, folyamatos szakmai támogatás mellett. A műhelymunka eredményeként részletesen kidolgozott eTwinninges jó gyakorlatok, megvalósítható projektminták jönnek létre.

A 2016-os évben iskolánkból Zsóka néni, Vica néni, Mónika néni és Erika néni pályázott projekttervükkel. A szakmai zsűri azokat a pályamunkákat választott ki, amelyek szakmai tartalma és iskolai feltételrendszere leginkább valószínűsíti a sikeres megvalósulást.

A nyertes pályázók több hónapon keresztül dolgoztak együtt különböző szakemberekkel annak érdekében, hogy minél sikeresebben legyenek képesek kidolgozni és előkészíteni, valamint a pályázati munka alapján a későbbiekben megvalósítani egy nemzetközi testvériskolai projektet.

Az év csapatacímet az idei évben KEresS, JÁtssz, Repülj!című projektjükkel – Erdélyiné Kovács Erzsébet, Kupóné Lénárt Mónika, Sávai-Viola Erika, Zsisku Viktória nyerte.

Gratulálunk nekik!

A programról további információ:

http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/etwinning/evolucio-2016-nyertesei

 

 

 

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés