(Budaörs, 2015. július 03. – Budaörsi Infó) A budaörsi Kesjár Csaba Általános Iskola Pillantás Fotóköre ismét országos fotópályázatot nyert! Az Országos Diák Fotópályázaton első helyezést ért el az alkotócsoportuk. Gratulálunk!

Rátkainé Füzér Judit a Budaörsi Pillantás Fotókör vezetője azt nyilatkozta, hogy ez számukra azért is nagy öröm, mert fotósaik nagyon fiatalok, 4-6. osztályos korúak.

“Külön öröm számunkra, hogy az idén a középiskolás fotósok egyéni pályázatán is elhoztuk az I. és II. helyezést.

Ezzel megalakulásunk óta ötödször lettünk I. alkotócsoport, másodszor egyéni I., harmadszor egyéni II. helyezett. Sokan sajnos már unalmasnak tartják ezt a sikersorozatot, de a csúcson maradni talán még nehezebb, mint feljutni oda.

A gyerekekkel három megadott témában kell fotókat készíteni az év folyamán és témánként 10-10 alkotást beküldeni, diákonként pedig 4-4-et. A zsűritagok az ország három tájáról pontozzák az anonim fotókat, majd a szervezők rendezik és összeadják azokat. Így születik meg az eredmény, ami nagy örömöt okozott nekünk!

Annál is inkább, mert a 461 alkotás közül az első három legmagasabb pontszámú fotó a mienk volt, az első tízből pedig kilenc a mi gyerekeinké.” 1. helyezett egyéni pályázóként: Fabó Benjamin – Budaörs 2. helyezett egyéni pályázóként: Pintér Viktória – Törökbálint Felkészítő tanáruk Rátkainé Füzér Judit 1. helyezett fotókör kategóriában: Budaörsi Pillantás Fotókör Kiemelkedő eredményeikhez gratulálunk!

További sok sikert kívánunk! (Budaörsi Infó)

 

 

 

 

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés